Moerstee-pandglasspecialist3fgdsadfgsdfgsfdg
Home » Welkom

Welkom

Moerstee Glasspecialist is in Nederland het toonaangevende bedrijf op het gebied van glasbewerkingen en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort. Met name door de eigen hardingsoven, glas spuit inrichting en glasslijperij  zijn wij in staat snel en tegen de scherpste prijzen te leveren.

Door ons landelijke dealer netwerk kunnen we leveren en plaatsen door geheel Nederland. Moerstee Glasspecialist produceert in de eigen fabriek hardglazen producten zoals douche deuren/cabines, glazendeuren en achterwanden voor keukens. Ook gelaagd glas, spiegels en alles wat met glas te maken heeft kunnen wij in onze werkplaats realiseren.

U kunt onze glasproducten  bestellen via deze site of contact opnemen met onze afdeling verkoop. Uiteraard is het mogelijk om ons bedrijf te bezoeken. Maak hiervoor vooraf wel een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u hebben. Wij leveren niet alleen glasproducten in heel Nederland maar door ons landelijke dealer netwerk kunnen wij al onze producten ook laten plaatsen.